Fundamentele privacyrechten

Jouw persoonsgegevens zijn van jou. Daar heeft niemand verder iets mee nodig. Een kwestie van privacy. Maar voor je studie of je werk moet NHL Stenden nu eenmaal bepaalde persoonsgegevens ‘verwerken’; van verzamelen en vastleggen tot raadplegen en uiteindelijk weer vernietigen. Kijk hier om welke persoonsgegevens het zoal gaat. Maar wat zijn nu jouw rechten op dit gebied? Privacyrechten …

Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /www/datacare/html/wp-includes/formatting.php on line 4257
Geplaatst inMijn privacyrechten